google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Pontul Zilei: Cum să scapi de amenzile pentru viteză cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Pontul Zilei: Cum să scapi de amenzile pentru viteză

Pontul Zilei cum să scapi de amnezile pentru viteză vine chiar de la Poliția Rutieră. Într-o postare pe Facebook, este dezvăluită metoda cea mai sigură de a nu plăti cu viața, în primul rând. „Bineînțeles, îți poți achiziționa un detector de radar, însă nu este util întotdeauna și costă destul de mult.

De asemenea, te poți baza pe ,,sprijinul” celorlalți șoferi, care îți dau flash-uri atunci când urmează să întâlnești un aparat radar… dar poate nu ești atent și nu le observi sau poate ceilalți șoferi doar ,,glumesc”..

Sau poți folosi aplicațiile de trafic, care îți arată locurile în care se află polițiștii, însă nici acestea nu sunt 100% eficiente și îți mai consumă și traficul de net. În plus, pe aceste aplicații suntem prezenți și noi și ne mai place să adăugăm ,,polițiști”, chiar și acolo unde nu sunt. 

Așa că, cea mai sigură, eficientă și gratis metodă este să respecți limita legală de viteză.”

Spam blocat