Top 5 mașini de oraș pentru femei

O mașină pentru oraș trebuie să fie agilă și economică, dar dacă este destinată doamnelor sau domnișoarelor atunci trebuie să aibă o doză puternică de caracter și ceva special. Iată 5 modele pe care le propunem și despre care credem că se încadrează în acest tipar.

  1. smart fortwo

Indiferent de generația pe care o alegi, că ai în vedere o mașină rulată sau una nouă, smart este una dintre cele mai bune soluții pentru traficul urban. Este o mașină mică, se parchează facil, te poți strecura cu ea prin trafic și oferă o vizibilitate excelentă de jur-împrejur. Modelele smart din generațiile mai vechi sunt dotate cu o cutie robotizată, care schimbă singură treptele, deci ideală pentru oraș. În plus, motoarele de cilindree mică sunt eficiente. Peste toate acestea, smart are acel caracter special, de mașină premium și nu poate trece neobservată în nicio ipostază. Așadar, o mașină perfectă pentru mobilitate urbană a doamnelor și domnișoarelor. Mai jos avem un exemplar foarte frumos și bine întreținut, care merită toată atenția.

Vezi anunțul: smart fortwo, 2013, 5.990 euro

  1. Volkswagen Beetle

Prima generația modernă a clasicei broscuțe, apărută în 1997 a fost parcă special stilizată pentru domnișoare, iar suportul de flori de la interior spune foarte multe în acest sens. Beetle adoptă un design exterior sofisticat și face o puternică legătură cu istoria originalului Beetle. Modelul nou, lansat în 2010 are un design ușor mai bărbătesc, dar totuși pare la fel de potrivit pentru doamne și domnișoare. Și să nu uităm – vine și în versiunea cabriolet. Modelul din anunț este un exemplat foarte bine întreținut, cu un rulaj mic și bine dotat. Merită o privire.

Vezi anunțul: VW Beetle 1.2 TSI, 2017, 12.000 euro

  1. Audi A1

Modelul de clasă mică al celor de la Audi este la prima generație și are dimensiuni de sub 4 metri, ceea ce îl face perfect pentru oraș. La fel ca orice alt model al mărcii, A1 impresionează prin calitatea pe care o arată la interior, cu finisări excelente pentru această clasă, mai ales dacă se optează pentru echipările de top. În plus, micul A1 poate fi configurat într-o multitudine de combinații și permite echiparea cu un sistem audio extrem de performant, care vă poate face orele la volan mult mai plăcute. Modelul ales de noi are un motor turbo de 1,2 litri, perfect pentru traficul din oraș și un rulaj relativ mic.

Citeste totul pe blog.autovit.ro.