Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie. Cu atât de mulți oameni ieșiti să celebreze noul an, ne așteptăm ca tarifele să fie mai mari în jurul orelor 22:00 și 1, datorită cererii ridicate. Mai jos găsești sfaturi pentru o cursă mai convenabilă.

Informează-te înainte să pleci

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie. În cele mai multe orașe, vezi tariful pe care îl vei plăti înainte de a comanda o mașină, și în 2017. Înainte de a comanda un Uber, vei vedea costul total al cursei pentru a nu avea surprize neplăcute la intrarea în Noul An. Tarifele variază în funcție de cerere: dacă tariful cursei tale este prea mare, încearcă din nou mai târziu.

Împarte tariful

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie. Începe petrecerea mai devreme împărțind un Uber cu prietenii tăi și puteți împărți și tariful cursei direct din aplicația Uber. Dacă serviciul este disponibil în orașul tău, alege uberPOOL pentru a împărți costul cursei cu alți pasageri care merg în aceeași direcție.

SIGUR

Iată câteva modalități prin care ne asigurăm că toată lumea se bucură de un Revelion fericit și sigur.

Confirmă șoferul

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie. De Revelion va fi aglomerat, așa că asigură-te că te urci în mașina corectă cu șoferul corect. Verifică de două ori în aplicație modelul mașinii și numărul de înmatriculare înainte de a urca în Uber.

Trimite detaliile cursei tale

Fie că pleci devreme, târziu sau la timp, ține-ți familia și prietenii la curent trimițându-le detaliile cursei tale direct din aplicație.

Contactează

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie. Dacă te trezești în 2017 și realizezi că ai pierdut un obiect în 2016, nu îți face griji. Poțicontacta șoferul tău direct din aplicație pentru a vedea unde sunt obiectele pierdute. Sau poți contacta sau vizita Centrul nostru de asistenţă pentru toate celelalte probleme.

CONVENABIL

Vezi de ce Uber este alegerea rapidă și ușoară pentru un Revelion fără probleme.

Curse la cerere, oricând

Indiferent de momentul zilei în care începe sau se termină petrecerea, poți comanda un Uber printr-o simplă apăsare de buton pentru a ajunge la destinație. În plus, căutarea unui loc de parcare va fi de domeniul trecutului!

Poți călători fără numerar

Mergi la petrecerea de Revelion fără să fie nevoie să scoți portofelul. Cu toate acestea, în anumite orașe ai opțiunea de a plăti în numerar dacă este mai convenabil pentru tine.