Amazon oferă 650 de locuri de muncă la București

Amazon, locuri de muncă, București Amazon oferă 650 de locuri de muncă la București amazon jobs 800x450

Amazon oferă 650 de locuri de muncă la București. Amazon și Amazon Web Services (AWS) inaugurează oficial noul sediu și Centru de Dezvoltare și Tehnologie din București, creând peste 650 de locuri permanente în domeniul tehnologiei cât și în mediul corporate, care se adaugă celor 1000 pe care compania le are deja în România.

Centrul de Dezvoltare Amazon România va continua să se concentreze pe crearea unor caracteristici noi și inovatoare ale tehnologiei Amazon, incluzând construirea limbajului din spatele dispozitivului Alexa, dar și asupra tehnologiilor cheie care formează fundația AWS.

Noul sediu Amazon și AWS găzduiesc un nou Centru de Inginerie, unul de dezvoltare a tehnologiei, a soluțiilor lingvistice pentru Alexa, dar și testarea a produselor Alexa, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon oferă oportunități de carieră pentru ingineri, specialiști în lingvistică, manageri de proiect și manageri de echipă.

Amazon oferă pachete salariale atractive împreună cu beneficii precum asigurare privată de sănătate și asigurare de viață, recrutările pentru noul sediu și Centru de Dezvoltare și Tehnologie din București fiind în curs de desfășurare. Pentru mai multe detalii despre locurile de muncă/ pozițiile disponibile puteți accesa: romania.amazon.com.

Spam blocat