Angajatori de top București. Vino cu CV-ul la târgul de carieră

Angajatori de top București. Vino cu CV-ul la târgul de carieră.  Vineri si sambata are loc targul de joburi Angajatori de TOP, la Sala Palatului. Asadar, astept cu mare interes sa ne cunoastem pe 26 si 27 octombrie.

Profit de aceasta ocazie sa-ti reamintesc ce ti-am pregatit la editia cu numarul 25 – Angajatori de TOP Bucuresti:

– Peste 6000 de oportunitati de cariera, in domenii diverse de activitate, pentru toate nivelurile de experienta: entry-level, middle si senior;
– 130 dintre cei mai doriti angajatori din tara doresc sa gaseasca colegi valorosi pentru echipele lor in aceasta toamna si abia asteapta sa te cunoasca. Printre acestia se numara: Microsoft, ABS Software Development, DXC Technology, IPSO, Bertrandt, Electronic Arts, Randstad Romania, Total Global Services Romania, Winecard Romania, Teleperformance Greece, PORR Construct, Schneider Electric, Danone si multi altii.
– Ai sansa sa participi la SkillShop-uri de dezvoltare in cariera si sa discuti fata in fata cu reprezentantii companiilor partenere. Acestia iti vor oferi informatii utile pentru cariera ta si te vor ajuta sa intelegi cum poti sa-ti infrangi teama de a vorbi in public, cum sa-ti gestionezi cat mai bine timpul intr-o zi, cum poti trece cu brio peste un interviu cu angajatorul si multe alte subiecte atractive pentru tine.
– Poti sa interactionezi cu specialisti tehnici cu experienta in cadrul Conferintelor TechTalks sustinute de profesionisti specializati in Automotive, Machine learning, Artificial Intelligence, Web & Cloud Technologies s.a. Printre companiile partenere se numara: Harman, Wipro’s Automotive Excellence Center, Verint, Ericsson, ABS Software Development, Intralinks, Veeam Software si multi altii.

In plus, ti-am pregatit si un concurs: inscrie-te in perioada 8 – 25 octombrie impreuna cu 4 prieteni care sunt in cautarea jobului ideal, trimite-ne un e-mail pe adresa maria.oprea@hipo.ro cu numele voastre complete, veniti cu CV-ul la Angajatori de TOP Bucuresti, scanati-l la cel putin una dintre companiile prezente si puteti castiga unul dintre voucherele oferite de Captive Escape Room. Extragerea se va face prin random.org. Editia aceasta imbinam utilul cu placutul: te dezvolti personal si profesional si ai parte de adrenalina, distractie si suspans.

Editia aceasta am pregatit un alt premiu surpriza pentru tine: CV-ul BarCode iti ofera pe langa accesul la eveniment si posibilitatea de a castiga unul dintre cele 3 vouchere eMAG in valoare de 1000 RON.

Inscrierea la eveniment si scanarea CV-ului BarCode la cel putin una dintre companiile participante te aduc mai aproape de premiu. Inscrie-te la eveniment daca nu ai reusit sa faci asta pana acum.