google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Cât costă și cum se promovează un magazin online

Internetul oferă o serie mare de posibilități de dezvoltare pentru foarte multe idei de afaceri, iar un magazin online poate fi o variantă foarte bună. În acest caz, pentru orice antreprenor informațiile despre valoarea investiției sunt extrem de importante. Prețurile variază în funcție de specificațiile magazinului, de funcționalitățile pe care le oferă, dar și de agenția de programare și dezvoltare care îl realizează.

Costurile medii pentru un magazin online de debut sunt cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro și sunt întâlnite, de cele mai multe ori, la companiile de programare de dimensiuni reduse. Totodată, trebuie avute în vedere costurile lunare de mentenanță. Acestea se calculează în funcție de numărul de ore alocate lunar acestei operațiuni și pot varia în funcție de expertiza echipei care îl gestionează.

Liviu Taloi, fondatorul ECOMpedia, portal specializat în marketing online si e-commerce, prezintă câteva direcții de care trebuie să țină cont orice antreprenor aflat la început. Sunt esențiale planul de afaceri cu bugete pentru primii doi ani și o documentare solidă despre comerțul online și ce presupune un site de e-commerce.

Mai multe pe businesscover.ro.

Spam blocat