Ce vor cumpăra angajaţii cu tichetele cadou de Paşte

Ce vor cumpăra angajaţii cu tichetele cadou de Paşte. Decorațiunile, obiectele vestimentare și echipamentele electronice și electrocanice sunt principalele achiziții din magazinele non-alimentare pe care le vor face angajații care primesc anul acesta tichete cadou de Paște, conform unei analize Sodexo derulată cu scopul de a identifica principalele tendinţe în utilizarea și acordarea tichetelor cadou în România.

  • Aproximativ 31,5% din angajații care vor primi tichete Cadou Pass Sodexo de Paște intenționează să le utilizeze pentru a cumpăra obiecte din categoria home & deco, în timp ce peste 26% își doresc să cumpere obiecte vestimentare și aproape 25% optează pentru echipamente electronice și electrocasnice.
  • În opțiunile angajaților se mai regăsesc produsele de beauty și healthcare (aprox. 6,5%), produsele gourmet (aprox. 4,5%), cele destinate lucrului la birou (aprox. 4%) și plata meselor la restaurant (aprox. Ce vor cumpăra angajaţii cu tichetele cadou de PaşteÎn prezent, tichetele cadou în cuantum de până la 150 de lei per eveniment oferite angajaților și copiilor minori ai acestora beneficiază de deductibilitate și exceptare de la plata taxelor și impozitelor. Cele mai multe companii care își recompensează angajații cu tichete cadou oferă valoarea maximă deductibilă.

Comparativ cu sărbătorile Pascale din 2015, când tichetele cadou erau supuse impozitului pe venit, în cotă de 16%, plătit de angajat, volumul de vochere Cadou Pass emise de Sodexo în 2016 a crescut cu 25%. Față de această creștere, Sodexo estimează că volumele de vouchere Cadou Pass emise anul acesta vor crește cu 10%.

Spam blocat