google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Cei care fac internship trebuie să primească bani. Ce spunea legea

Daca esti in pasul in care cauti un program de internship, trebuie sa stii ca incepand cu 18 august 2018 intra in vigoare Legea internshipului. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le afli inainte de a aplica la programul de internship potrivit:

  1. Poti urma un program de internship daca ai cel putin 16 ani impliniti. Contractele de internship pot fi încheiate şi de persoane care au împlinit vârsta de 15 ani, numai cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, după caz.
    In cadrul programelor de internship te vei familiariza cu cerintele companiei si vei dobandi experienta profesionala, abilitati practice si competente in domeniu.
  2. Compania la care vei alege sa urmezi programul de internship, este obligata sa-ti ofere o indemnizatie de cel putin 580 de lei pe luna si sa incheie un contract pe o perioada de maximum 6 luni, timp in care vei avea un indrumator.
  3. Durata timpului de munca pentru desfăşurarea activitatatii în baza contractului de internship, este de maximum 40 de ore pe săptămână şi se stabileşte prin contractul de internship. Daca ai sub 18 ani, atunci durata timpului de munca se reduce la maximum 30 de ore pe săptămână, dar nu mai mult de 6 ore pe zi.
  4. Internshipul iti ofera nu numai avantaje financiare ci si experienta profesionala. Activitatea desfasurata in baza contractului de internship se considera vechime in munca, si dupa caz, vechime in specialitate, in functie de tipul activitatii.

Acum ca te-ai documentat referitor la legea internshipului, poti sa treci la urmatorul pas si sa aplici la internshipul potrivit pentru tine. Intra pe Hipo.ro si alege dintr-o varietare de domenii, programul de internship ideal pentru tine.

loading...

Spam blocat