Declarația Unică se depune online. Termen limită

Declarația Unică se depune online. Termen limită Declarația Unică se depune online. Termen limită declaratie unica 2018

Declarația Unică se depune online prin accesarea https://declunica.anaf.ro/ . Termenul limită a fost prelungit până la 31 iulie, în loc de 16 iulie, cum era inițial. Pentru a simplifica completarea și depunerea online a Declarației Unice, Ministerul Finanțelor Publice – ANAF pune la dispoziția contribuabililor o aplicație informatică dedicată, care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/.
Declarația Unică se poate completa și depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ dacă se utilizează numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat
Virtual.
Se recomandă utilizarea din timp a aplicației dedicată completării și depunerii online a Declarației Unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistrați simultan în sistem.
Contribuabilii care depun electronic Declarația Unică beneficiază de bonificația de 5% din impozitul pe venit plãtit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligațiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaţie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contribuțiile sociale datorate potrivit legii.

Spam blocat