google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Fiecare nou-născut din Bucureşti va primi suma de 2500 de lei cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Fiecare nou-născut din Bucureşti va primi suma de 2500 de lei

Fiecare nou-născut din Bucureşti va primi suma de 2500 de lei. Consilierii generali au votat, joi, în favoarea proiectului care prevede acordarea unui stimulent financiar în valoare de 2.500 de lei pentru copiii nou-născuţi, sumele urmând a fi date prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Potrivit proiectului, de acest stimulent pot beneficia părinţii/părintele copilului/copiilor nou-născuţi, cu domiciliul sau reşedinţa pe raza administrativ-teritorială a municipiului Bucureşti, iar naşterea să fie înregistrată într-o maternitate din cadrul unităţilor sanitare cu paturi de la nivelul Capitalei.

Suma de 2.500 de lei va fi acordată o singură dată pentru fiecare nou-născut, pe bază de cerere.

Solicitarea se va depune la Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, împreună cu documente doveditoare precum actul de indentitate al unuia dintre părinţi în original şi copie, certificatul de naştere al copilului în original şi copie, biletul de ieşire din spital/certificatul medical constatator al naşterii. Termenul de depunere a dosarului este de o lună de la data naşterii copilului.

Spam blocat