google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ghiseul.ro: plăteşte taxele, impozitele şi amenzile din faţa calculatorului cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Ghiseul.ro: plăteşte taxele, impozitele şi amenzile din faţa calculatorului

Ghiseul.ro: plăteşte taxele, impozitele şi amenzile din faţa calculatorului

Ghiseul.ro: plăteşte taxele, impozitele şi amenzile din faţa calculatorului. Impozite şi taxe stabilite de instituţiile publice înrolate în sistem precum si amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 48 de ore, se plătesc pe ghiseul.ro.

Cum pot plăti pe Ghișeul.ro?
Ghişeul.ro pune la dispoziția utilizatorilor două secțiuni: Plată cu autentificare și Plată fără autentificare.

Plată cu autentificare
Pentru a accesa secțiunea Plată cu autentificare vă sunt necesare date de acces (utilizator și parola). Acestea vă vor fi eliberate prin mijloace sigure de către instituția publică la care sunteti arondat, dacă instituţia este înregistrată în Ghişeul.ro şi activă pentru Plată cu autentificare.

Această secţiune permite consultarea obligațiilor de plată datorate instituțiior înrolate și achitarea acestora prin plată online cu cardul (Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro). Sunt acceptate la plată cardurile emise de toate băncile din România. Instituțiile de credit pot impune limitări la plăţile prin internet (suma maximă, număr de tranzacţii). Informaţii privind aceste limitări sunt disponibile numai la banca emitentă a cardului.

Vă sfătuim să nu comunicaţi parola unor persoane în care nu aveţi încredere!

Plată fără autentificare

Pentru secțiunea Plată fară autentificare nu sunt necesare date de acces (utilizator și parola). Pentru această variantă de plată nu sunt disponibile consultarea în timp real a obligațiilor de plată și istoricul tranzacțiilor, astfel putând fi plătite doar taxe și impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut.

Dacă aveţi la cunostinţă valoarea totală a impozitelor și taxelor datorate veţi putea efectua plata totală, fără însă să vizualizaţi detaliile și să beneficiaţi de alte facilități.

3. Se plăteşte comision pentru plata cu cardul prin Ghișeul.ro?

Nu. Plata cu cardul prin Ghișeul.ro nu este comisionată.

4. De ce trebuie să mă deplasez la instituţia publică pentru ridicarea datelor de acces? De ce nu se pot elibera online?

Obligativitatea prezentării la sediul instituţiei publice pentru ridicarea datelor de acces rezidă în faptul că Ghişeul.ro procesează date cu caracter personal. Pentru a asigura protecţia deplină a acestor date şi implicit a titularilor lor de drept (utilizatorii sistemului) este necesară identificarea persoanei care ridică datele de acces de către funcţionarii instituţiei publice. Astfel o persoană nu poate ridica datele de acces decât pentru contul personal.

5. Cum pot afla detalii despre modul de utilizare al sistemului?

Descarca Manualul de utilizare

6. Am primit parola de la primărie dar nu funcționează, ce să fac?

Va recomandăm:
1. Verificați introducerea corectă a caracterelor la Utilizator şi Parolă
2. Regeneraţi parola contului folosind varianta CNP/CUI din secţiunea Regenerare parolă
3. Contactaţi Serviciul Suport Ghişeul.ro prin mijloacele specificate în Secţiunea Contact

7. Cum îmi fac cont pentru a face plăți prin Ghișeul.ro?

Vă recomandăm să verificaţi în Secţiunea Instituţii înrolate dacă instituţia publică ce vă interesează este înrolată în sistem
Astfel,
– Dacă instituţia publică pe care o căutaţi nu este înrolată, Sistemul nu vă poate genera date de acces
– Dacă instituţia publică pe care o căutaţi este înrolată şi activă pentru Plată cu autentificare, vă puteţi adresa acesteia pentru a intra în posesia datelor de acces. Datele de contact ale Instituţiei publice le puteţi accesa prin „click” pe denumirea instituţiei în Secţiunea Instituţii înrolate
* În cazul în care deţineţi bunuri mobile sau imobile în mai multe localităţi, oricare dintre acestea vă poate pune la dispoziţie datele de acces în Ghişeul.ro
* Odată eliberate datele de acces de către o instituţie publică nu mai puteţi apela la o altă instituţie publică pentru o nouă eliberare

8. Mi-am pierdut parola/Nu mai știu numele de utilizator. De unde pot obține informații privind schimbarea datelor de acces?

Vă recomandăm:
1. Regeneraţi parola contului folosind varianta CNP/CUI din secţiunea Regenerare parolă. Sistemul vă va furniza automat noile date de acces la adresa de mail pe care aţi înregistrat-o iniţial în Sistem
2. Contactaţi Serviciul Suport Ghişeul.ro prin mijloacele specificate în Secţiunea Contact

9. Cum pot afla dacă instituţia publică la care am obligaţii de plată este înrolată în sistem?

Verificaţi în Secţiunea Instituţii înrolate dacă instituţia publică ce vă interesează este înrolată în sistem. Sistemul permite doar plata de debite către instituţiile înrolate.

10. În ce interval orar se pot efectua plăţi prin Ghișeul.ro?

Ghișeul.ro este disponibil 7 zile din 7 și 24 ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță sau intervenție tehnică asupra sistemului, care se vor anunța pe site.

Toate detaliile pe  ghiseul.ro.

Spam blocat