Guvernul îţi plăteşte chiria dacă ai job în altă localitate. Nu mai mult de 200 de euro

Guvernul îţi plăteşte chiria dacă ai job în altă localitate. Nu mai mult de 200 de euro. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că  Guverna va adopta o ordonanţă de urgenţă în această săptămână, prin care se vor acorda ajutoare pentru chirie în valoare de 200 de eruo.

Potrivit Programului de guvernare al PSD-ALDE, Executivul ar urma să îi ajute pe care care își găsesc un loc de muncă în altă localitate, prin plata de la stat a 75% din cheltuielile aferente chiriei și plății utilităților, dar nu mai mult de 900 lei/ lună.

De această măsură ar urma să beneficieze salariații care își găsesc un loc de muncă la o distanță mai mare de 50 km față de domiciliul lor.

”Ne propunem nu doar să ocupăm locurile de muncă disponibile în prezent, dar și să reducem dependența populației de anumite zone geografice. Salariații care vor beneficia de această reducere vor fi cei ale căror venituri familiale lunare sunt mai mici de 5.000 lei”, se precizează în programul de guvernare al premierului Grindeanu.

Spam blocat