LOTO special de Revelion, de Crăciun nu vor fi extrageri la loto

LOTO special de Revelion, de Crăciun nu vor fi extrageri la loto LOTO special de Revelion, de Crăciun nu vor fi extrageri la loto Afis trageri anul nou 2016

LOTO special de Revelion, de Crăciun nu vor fi extrageri la loto.  ȘANSE DUBLE DE CÂȘTIG LA TRAGERILE SPECIALE LOTO DE ANUL NOU

În zilele de 25 și 29 decembrie nu vor avea loc trageri loto!
Loteria Română continuă tradiția de sărbători și organizează, în data de 31 decembrie, TRAGERILE SPECIALE LOTO DE ANUL NOU.

Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40, cu același bilet, se va participa la două trageri: tragerea principală și tragerea suplimentară, jucătorii având astfel șanse duble de câștig.

Jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40 vor beneficia de suplimentari importante ale fondului de câștiguri la categoria I pentru tragerea suplimentară.

Pentru tragerea suplimentară Loto 6/49, fondul de câștiguri al categoriei I, se suplimentează cu 500.000 lei. Pentru tragerea suplimentară Joker, fondul de câștiguri al categoriei I se suplimentează cu 300.000 lei iar pentru tragerea suplimentară Loto 5/40 fondul de câștiguri al categoriei I se suplimentează cu sumă de 100.000 lei.

Spam blocat