google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Starbucks promite să angajeze 10.000 de refugiaţi cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Starbucks promite să angajeze 10.000 de refugiaţi

Starbucks a promis că va angaja 10.000 de refugiaţi la nivel global în următorii cinci ani, ca răspuns la ordinul semnat de preşedintele Donald Trump, prin care interzice refugiaţilor să intre în Statele Unite.

Starbucks operează peste 25.000 de magazine în peste 75 de ţări şi va începe recrutarea în Statele Unite, concentrându-se pe oamenii care au lucrat în armată sau care au sprijinit armata.

Într-o scrisoare deschisă adresată echipei, directorul executiv Howard Schultz a spus că ordinul preşedintelui Statelor Unite a generat „confuzie, uimire şi opoziţie”. Directorul Starbucks le-a transmis angajaţilor că „firma nu va sta deoparte şi nu va păstra tăcerea, în contextul în care neîncrederea în legătură cu acţiunile noii administraţii creşte pe zi ce trece”.

Schulz a adăugat că promisiunea de recrutare reprezintă un efort pentru a primi şi a căuta oportunităţi pentru cei care fug de război, violenţă, persecuţie şi discriminare.

Spam blocat