Cum să scăpaţi de aerul urât mirositor din casă

miros-in-casa cum să scăpaţi de aerul urât mirositor din casă Cum să scăpaţi de aerul urât mirositor din casă miros in casa 800x534

Cum să scăpaţi de aerul urât mirositor din casă. În general, mirosul urât din casă provine din bucătărie li din baie, însă şi dulapul cu haine sau încălţăminte ar putea fi sursa.

Pentru ca mirosul plăcut să vă întâmpine chiar de la intrare, picuraţi trei-patru picături de ulei esenţial de portocale peste covoraşul din faţa uşii. De asemenea, nu ignoraţi florile uscate. O legătură din astfel de flori va umple cu aromă plăcută camera şi va diversifica decorul.
Cum să scăpaţi de aerul urât mirositor din casă. Plasaţi în întreaga casă pliculeţe elegante umplute cu maghiran, scorţişoară, cuişoare sau vanilie. În baie optaţi mai ales pentru levănţică.
Pentru sufragerie şi dormitor, plantele de cameră sunt alegerea ideală, deoarece produc oxigen şi împrospătează aerul. Când spălaţi podeaua, folosiţi nu doar apă simplă, ci infuzii de muşeţel sau mentă. După o astfel de curăţenie a casei, veţi avea senzaţia că vă aflaţi într-o pajişte plină cu flori.

Spam blocat