A câștigat 55000 de euro la aparate!

Pe 19 Aprilie, în jurul orelor 17:00, faimoasele gorile King Kong și-au făcut din nou apariția, de data aceasta la aparatul Megajackpot din agenția Stanleybet din Rm. Sărat, Str. Victoriei, bl. 23B. Astfel, pe o miză de 125 de credite (6.25 lei) și cu o specială Megajackpot – Radu Valentin a căștigat mult râvnitul Megajackpot în valoare de 249.501,20 lei.

„Combinația câștigatoare mi-a venit la cea de-a 9-a mână din specială, am știut imediat ce s-a întâmplat și am rămas efectiv fără cuvinte. A fost o bucurie foarte mare când am văzut ce sumă am câștigat, pe care nu am cum să o descriu.” ne-a împărtășit fericitul câștigător din momentul câștigului.

Fabuloasa sumă i-a fost înmânată câștigătorului cash,într-o valiză metalică securizată, chiar de către Ion Oncescu, Ambasadorul Megajackpot în România, în cadrul evenimentului organizat chiar în agenția norocoasă.

„Joc la aparatele Megajackpot de mult pentru că-mi plac, însă până acum nu am crezut că jackpoturile acordate anterior sunt pe bune, acum m-am convins, este cât se poate de real” a adăugat Radu, imediat după ce a intrat în posesia banilor.

Au trecut mai bine de 6 ani de la primul Megajackpot câștigat la sfârșitul lui 2010 iar valoare totală a premiilor a ajuns la 23,138,209.55 lei (5 milioane de euro).