Coafuri de Paște 2018: ce se poartă în primăvara aceasta

Coafuri de Paște 2018: ce se poartă în primăvara aceasta. Încep prin a vă readuce aminte că nuanțele anului 2018 se învârt în jurul violetelui, desemnată și culoarea anului. Astfel că dacă nu veți purta o nuanță de păr, cu siguranță puteți avea o ținută. Desigur că, mai mult ca niciodată este la modă și blondul platinat. Pentru sărbătorile de Paște, poate nu veți dori o schimbare radicală, mai ales că e și riscant să faceți alegeri rapide cu asemenea ocazii în care poate vreți să străluciți cu adevărat. Atunci aveți mai jos un material cu tunsorile acestui sezon.

Pentru sărbătorile de Paște 2018, desigur că eu v-aș recomanda să folosiți accesorii, coronițe de flori naturale pe cap, în ton cu ținuta sau de ce nu chiar o pălărie mai ales dacă mergeți la slujba de Înviere și este mai răcoare.

Puteți opta și pentru clame cu simboluri Pascale, însă țin să vă readuc aminte că less is more, adică nu exagerați. Contează în primul rând unde mergeți și cu ce vă îmbrăcați, iar apoi vă puteți construi machiajul și coafura. Dacă aveți părul prea lung, puteți opta pentru un coc rapid sau bucle lejere.

Vă las mai jos și o GALERIE FOTO să vă inspirați.

Coafuri și tunsori pentru primăvară 2018

Coafuri și tunsori pentru primăvară 2018. Primăvara aceasta se merge pe trendul de natural, bucle naturale, wet look, împletituri, plus tunsoarea pixie. În ceea ce privește partea de nuanțe, așa cum anunțam, în 2018 se merge pe blond platinat, nuante de blond roșcat, prună, violet și chiar negru.

Culorile anului 2018. Ce nuanțe de păr se poartă

  1. Coada de cal messy: este potrivită celor care au părul lung și rebel și vor o coafură rapidă. Se poate adăuga un accesoriu floral pentru a da o notă de eleganță.

Coafuri și tunsori pentru primăvară 2018 Messy-Ponytail-for-Girls-Best-Long-Hairstyles-for-Spring-2015

2. Tunsoarea messy este perfectă pentru femeile care au un stil între sport și elegant și care vor arate și o doză de bad girl. Pot opta pentru un roșu intens sau de ce culoarea primăverii blond platinat.

Coafuri și tunsori pentru primăvară 2018 Messy-Haircuts-for-Short-Hair-Women-Hairstyles-for-Spring-2015

3. Bobul lung și drept însoțit de o nuanță armonioasă cu tenul tău. De ce nu? O asemenea coafură se întreține de la sine, nu ai mult de muncă, dacă bobul este executat corect și alegi o nuanță care să te scoată din anonimat.

Coafuri și tunsori pentru primăvară 2018 Straight-Long-Bob-Hairstyle-with-Beaytiful-Color

 

material semnat de CRISTINA CORPACI.