Cum câștigi bani de pe Instagram chiar dacă ai o viață plictisitoare

Cum câștigi bani de pe Instagram chiar dacă ai o viață plictisitoare? Cum să fii un star social în zilele noastre chiar dacă viața ta este o rutină? Cu siguranță că vă întrebați acest lucru mai ales că vedeți în jurul vostru tot mai mulți oameni care reușesc să facă bani în timp ce se relaxează.

Vloggerul Stephanie, pe numele real Anna Kendrick, dezvăluie care este cheia succesului.

Personalizează-te, găsește-ți nișa!
Să ai postări despre orice subiect este de-a dreptul un eșec. Cel mai bun mod de a te face cunoscut este să te nișezi, să te personalizezi. Găsește hastagurile care ți se potrivesc, pentru ca oamenii să te urmărească mai ușor.

Fii atent cu posturile
Nimeni nu vrea să vadă lucuri triste despre tine sau povestea salatei pe care ai consumat-o la prânz.
Chiar dacă mergi mai rar în vacanță, poți să salvezi imagini de acolo și să le postezi pe rând pe rețelele de socializare. Imaginea trebuie să aibă viață. Nu te aștepta ca dintr-o dată 1000 de oameni să dea năvală peste acea imagine, însă poți să testezi.

Food porn
Este biletul spre succes în social media. Cine nu este curios să vadă cum rupeți o gogoașă cu ciocolată sau să vadă un pahar de lapte de migdale? Trebuie însă atunci când faci aceste poze să ai lumina potrivită și să nu uiți hasyag-ul foodporn.

Moda
Nu ai cum să dai greș cu o pălărie în tendințe care îți vine mai ceva ca-n reviste sau să le arăți celorlalți cum arăți în lenjeri intimă. Totul dacă o faci cu bun gust.

Folosește opțiunile de filtrare la imagini
Dacă vrei să modifici imaginile, fa-o cu atenție! Trebuie să ieși în evidență ca să poată vorbi lumea despre tine. Unele filtre te ajută să pui lumină și să ai culori puternice.