google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Cum sa-ti mentii coafura si a doua zi dupa petrecere cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Cum sa-ti mentii coafura si a doua zi dupa petrecere

Noaptea de Anul Nou este un motiv suficient sa iti doresti sa arati cat mai bine. Daca te afli cu prietenii la petreceri mai pretentioase, cu siguranta ca optezi pentru o coafura speciala si parca nu iti vine sa te speli imediat pe par, mai ales daca mai ai vizite de facute a doua zi.

In cazul in care ti-ai facut bucle, le poti mentine pentru a doua zi, daca inainte de culcare folosesti o plasa speciala pentru par. Inainte sa pui plasa, da cu fixativ pe bucle.

Dimineata nu va fi nevoie decat sa scoti plasa si buclele nu vor mai necesita prea mari corectari.

Daca totuşi parul si-a pierdut din volum, pune pe varfurile degetelor putin gel de par cu fixare puternica si masează-l la radacinile parului.

Nu folosi sub nicio forma placa de par pe un par deja aranjat pentru ca in ciuda faptului ca este protejat de fixativ sau alte produse, deoarece risti sa-l arzi.
De regula, dupa ce ai avut o coafura sofisticata, ori o repari cu inca putin fixativ sau accesorii de par, ori mai bine te speli.

Spam blocat