Dacă vrea să plece, lasă-l să se ducă

E decizia lui să-și pregătească aripile și să zboare. Tu nu-l împiedica, mai ales dacă e decizia lui finală. Nu merge dragoste cu forța, va ajunge să te urască și mai mult și sclava lui de-i vei fi, tot nu-i vei folosi. 

Îmi amintesc când tot găsea pretexte să plece acasă, mai ales în weekend când îmi spunea că vrea să stea cu mama lui. Într-un weekend am insistat și eu să-l însoțesc în lumea lui acasă la părinți, însă nu a fost deloc o decizie bună din partea mea. Încă de la început s-a încăpățânat să-mi arate că nu mă voi simți bine cu părinții și nici cu prietenii lui dacă ieșim în oraș. Dar eu naivă și îndrăgostită, trăiam în lumea mea și îmi imaginam că voi reuși să îmi fac loc lângă el. Din când în când mă mai trezea la realitatea cu câte un reproș dur făcut în fața tuturor. Dar pentru că-l iubeam, treceam și peste acest aspect.

Uof, dar respectul față de mine ca femeie, unde și când l-am vândut? Și am suportat să stau sclava lui și tot degeaba. Într-o dimineață de sâmbătă, după luni în șir de a fi pe placul lui, m-am trezit și am văzut că el nu era acasă, plecase pe furiș, dar de data aceasta plecase definitiv. 

loading...

Spam blocat