De ce să folosim șampon solid?

De ce să folosim șampon solid Cu siguranță că ați folosit sau ați văzut șampon solid în timp ce vă aflați în călătorii. Motivele ar fi că ocupă puțin spațiu, poate fi transportat ușor și în siguranță. Este posibil să-l fi folosit cel puțin odată, dar să nu fi acordat atenție dacă a avut vreun efect asupra părului vostru. Cu siguranță că dacă nu veți ști sigur că ar fi mai bun decât șamponul tradițional, cel lichid, nu v-ar trece prin cap sau nu v-ați risca să faceți exprimente pe voi.

De ce să folosim șampon solid Am luat și eu părerea mai multor specialiști internaționali din domeniu pentru a afla dacă merită să înlocuim șamponul tradițional cu cel solid.

Brianne West, producătorul de produse Sorbet Cosmetics, spune că un șampon solid bun ar trebui să facă ceea ce face un șampon lichid bun, adică să curețe părul, făr să-l usuce și să-i redea strălucirea.

De ce să folosim șampon solid Pe lângă faptul că șamponul solid este ușor de transportat, acea bucată de șampon are capacitatea să-ți redea părul în forma lui originală, strălucitoare și cu volum, elimininând în același timp timp toată murdăria.

O diferență esențială între cele două tipuri de șampon este că cele lichide din comerț conțin sulfați: de sodiu și de amoniu.

Consumatorii educați cu siguranță că ar trebui să evite detergenții din șampon, care nu fac altceva decât să distruă părul.

De ce să folosim șampon solid Șampoanele solide au totuși și un minus. Specialistul Jon-David spune că în șampoanele solide au un conținut de ceară și clătirea cu oțet de mere ajută la înlăturarea acestei substanțe și îi redă strălucire părului.

Susound G. Barklow, editor la NaturallyCurly.com, nu se simte confortabil cu șamponul solid, deoarece îi dă senzația de păr încurcat.

De ce să folosim șampon solid Există 3 categorii de șampoane solide care pot fi folosite:

  1. șampoane prelucrate la rece obținute din uleiuri naturale, care vă ajută și la descurcarea părului, și nu conțin sulfați: sodium lauryl sulfate.
  2. șampoane de bază de glicerină care un PH echilibrat.
  3. șampoane naturale Lush cu un PH echilibrat, dar pot fi prea puternice pentru un păr cu firul subțire.

Vă aștept să îmi scrieți ce părere aveți despre șamponul solid sau ce fel de șampon folosiți voi!

autor: Cristina Corpaci

 

Spam blocat