Anul nou chinezesc 2017- anul cocoşului de foc: recompensă pentru cei serioşi, cei care muncesc din greu

anul nou chinezesc 2017- anul cocoşului de foc: recompensă pentru cei serioşi, cei care muncesc din greu Anul nou chinezesc 2017- anul cocoşului de foc: recompensă pentru cei serioşi, cei care muncesc din greu anul cocosului de foc

Anul nou chinezesc 2017- anul cocoşului de foc: recompensă pentru cei serioşi, cei care muncesc din greu. Din 28 ianuarie 2017 până pe 15 februarie 2018, în zodiacul chinezesc este Anul Cocoșului de Foc – un an puternic, în care toată lumea va avansa și va începe lucruri noi. Va fi o perioadă incredibil de activă și dinamică. Vor fi destul de multe momente pozitive, dar și importante situații complexe.

În Anul Cocoșului, vor obține recompense deosebite toți cei care au calitățile acestei păsări: sunt loiali, serioși, muncesc din greu și respectă valorile familiale. Chinezii spun că în acest an fiecare va primi ceea ce merită. Așadar, tot ce vei obține, atât în viața privată cât și în carieră, va depinde de modul în care te vei comporta.

În Anul Cocoșului de Foc trebuie să ne bazăm exclusiv pe noi înșine și pe abilitățile noastre. 2017 este un an fără iluzii și lipsit de dogmele învechite ale secolului. Este o perioadă în care fiecare își cunoaște locul și valoarea și știe ce calități are concurența.

Vor fi multe schimbări substanțiale în zona senzuală și psiho-emoțională. Cocoșul este o creatură geloasă și nu uitat că gelozia poate distruge relații solide, chiar și căsătorii care par durabile. Așadar mare atenție în 2017 la emoții, care au tendința de a fi exacerbate pentru că sunt influențate de Lună, Neptun și Pluto. Această combinație astrală este ca și cum ai pune paie pe foc, așa că fii foarte atent/ă la ce spui și ce faci. Cocoșul tânjește după conflicte. Îi place foarte mult să critice. Deci în 2017, comunicarea va juca un rol deosebit de important în rezolvarea situațiilor contradictorii.

Semnele zodiacale de foc vor primi, în 2017, bonusuri, dar este bine să nu uităm că orice mare șansă într-o direcție aduce cu sine diverse limitări în altele și că orice mare putere vine obligatoriu cu o mare răspundere. Nativii din zodiile de foc vor fi cu adevărat norocoși, dar va trebui să muncească dublu pentru că altfel potențialul lor nefolosit îi va ucide.

Semnele zodiacale de apă și de pământ nu vor avea o situație la fel de pozitivă, iar circumstanțele nu le vor fi la fel de favorabile. Nu vor avea de rezolvat probleme fundamentale la scară largă, nu vor fi solicitați în exces, iar 2017 va fi pentru ei un an tern, fără eforturi deosebite dar și lipsit de realizări grozave.

În ansamblu, 2017 va fi un an de succes pentru persoanele foarte active, cum sunt oamenii de afaceri, atleții sau soldații. Dacă ești obișnuit mai întâi să treci la acțiune și apoi să stai să te gândești, dacă grijile îți generează o melancolie adâncă, iar acțiunile dinamice îți dau putere, atunci Anul Cocoșului de Foc te va atrage. Principalele trăsături ale perioadei sunt inițiativa, hărnicia, generozitatea și onestitatea, iar slăbiciunile de care trebuie să te ferești sunt fanatismul, egocentrismul și josnicia.

Spam blocat