Astrolog Daniela Simulescu: Domnita Venus a pasit gratioasa in semnul Balantei

venus balanta astrologie, venus, balanţă, Daniela Simulescu Astrolog Daniela Simulescu: Domnita Venus a pasit gratioasa in semnul Balantei venus balanta

Astrolog Daniela Simulescu: Domnita Venus a pasit astazi gratioasa in semnul Balantei(unde se simte ca pestele in apa). In sfarsit, Cenusareasa a ajuns la bal si chiar imbracata in cea mai eleganta rochie si incaltata cu cei mai stralucitori pantofi. Si toate astea la recomandarea celor mai buni designeri(traiasca revistele glossy!), nu in urma achizitiei facute de o nasica demodata. Si o sa ia toate privirile, si o sa zambeasca gratioasa, o sa primeasca orice compliment cu zambetul pe buze, si o sa dea la randul ei replici rafinate, cuvinte bine alese, laude.

Si o sa faca reverente, o sa incerce sa impace pe toate lumea, o sa ceara confirmare. O sa dea din gene, se va baza pe frumusete&diplomatie si va cuceri pe toate lumea. Cam asta se intampla cand Venus, planeta iubirii, trece in semnul Balantei.

Timp de o luna vom fi dornici de a scoate tot ce e mai bun din garderoba, vom fi gratiosi, diplomati, avizi dupa manifestari artistice, deschisi catre zona relationala, sa stabilim noi legaturi, sociale sau amoroase. Sa zicem ca e un ajutor astral. In septembrie, cu Mercur retrograd si cu cele doua eclipse ce vor veni, avem nevoie de armonie si echilibru. Nu de alta, insa crizele de isterie nu fac bine nimanui.

Pe Daniela Simulescu o gasiti si aici. 

 

Spam blocat