Astrologie: luna plină în gemeni

Astrologie: luna plină în gemeni Astrologie: luna plină în gemeni luna plina in gemeni 800x533

Astrologie: luna plină în gemeni. Astrolog Daniela Simulescu:  14 decembrie, ora 02.06, avem Luna Plină în Gemeni. Luna Plină e momentul acela când Soarele și Luna sunt în opoziție perfectă. De această dată Soarele este în Săgetător (călătorii, spiritualitate), iar Luna în Gemeni (comunicare, acte, drumuri), la gradul 22.

Ascendentul momentului este în Balanță, iar guvernatorul acestuia este în Capricorn în casa 4.

Oare ce o însemna? Te-ai rătăcit? Simți că nu îți mai găsești locul? Că nu te mai simți ca acasă acolo unde este acasă. Sau că acolo unde muncești nu îți mai priește deloc. Sau că oamenii din jurul tău nu te mai fac să te simți bine și te-au dezamăgit. Sau că drumul pe care l-ai ales este unul care nu ți se potrivește.

Când te rătăcești, ce faci? Urmezi busola, punctele cardinale, te uiți după scoarța copacilor. Doar că înspre Nord, cărarea nu duce nicăieri. Încerci la Sud și îți dai seama că ai mai fost pe acolo. La Est, toți cei apropiați îți neagă realitatea. Iar la Vest, parcă trebuie să le faci pe plac altora. Ești dezorientat, mintea ți se întunecă, privirea devine tulbure. Tot ce îți rămâne este să bagi degetul în gură și să îl ridici în aer. Și acolo unde bate vântul, acolo du-te. Chiar dacă exact în direcția aia nu ai fi pășit niciodată. Și ți-ai și jurat că tu acolo nu o să ajungi niciodată.

“Acasa” se va schimba pentru tine. Din toate punctele de vedere. De la preșul din fața ușii și până la oamenii dragi cu care petreci timp. De fapt, schimbarea de “acasă” te va ajuta să îți găsești și un alt drum în viață.

Spam blocat