google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Astrologie. Venus a intrat în Vărsător şi va sta până pe 3 ianuarie cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Astrologie. Venus a intrat în Vărsător şi va sta până pe 3 ianuarie

Astrolog Daniela Simulescu. Venus a intrat în Vărsător. Prea multă seriozitate a căpătat de la energia Capricornului. Așa că până pe 03 ianuarie, își face de cap și preferă REMIX-ul. Știi că planeta Venus arată în astrograma ta cum iubești, cum te raportezi la sentimente, relații și la ce te face să te simți dorit. Deci amorul.

Vărsătorul e zodia aia mai țăcănită, mai sărită de pe fix, însă de mare viitor. Lui Venus în Vărsător nu îi plac convențiile, relațiile obișnuite și regulile strămoșilor. Îi place imprevizibilitatea, originalitatea, excentricul, independența. Dacă vrei să știi ce nu e la modă, caut-o pe Venus în Vărsător. Cele mai stranii tunsori, tatuaje unde nu te gândești, haine asimetrice. Sau dacă vrei să afli cum e să ai o relație bazată mai mult pe prietenie și luptă pentru o cauza umanitara, tot pe ea să o cauți. Cu alte cuvinte, tot ce e remixat. Diferit, surprinzător, vizionar.

Atenție, Venus în Vărsător nu face intenționat altfel, ci are sângele remixat din naștere. Știe că are multe de experimentat în viață asta și nu își pierde timpul cu prejudecăți. Mai bine zis, nu îi place plictiseala. Că până la urmă, de ce să ai ce are toată lumea?

Spam blocat