Ce calităţi trebuie să ai ca să excelezi ca lider!

Ce calităţi trebuie să ai ca să excelezi ca lider! Ce calităţi trebuie să ai ca să excelezi ca lider! lider calitati 800x534

Conform lui Jim Taylor, un lider trebuie să câştige respectul, încrederea şi loialitatea echipei sale şi să construiască o relaţie sănătoasă şi puternică cu ei.

Un lider trebuie să aibă abilităţi psihologice, emoţionale şi interpersonale necesare pentru a performa la un nivel ridicat în mod constant, pentru a fi atât un model, cât şi pentru a-şi educa echipa cu privire la menţinerea unui nivel ridicat de performanţă.

Ce calităţi trebuie să ai ca să excelezi ca lider! Ce calităţi trebuie să ai ca să excelezi ca lider! blankAvând în vedere că un singur „jucător” nu poate duce o echipă, toată lumea trebuie să lucrezi nu numai pentru a-şi îndeplini responsabilităţile individuale, ci şi să colaboreze în mod eficient pentru a obţine rezultatele necesare, şi un lider bun este vital pentru succesul organizaţiei.

Taylor a adăugat că scopul unui lider este de a crea un cadru şi de a procesa lucrurile într-un mod care să maximizeze şansele de reuşită ale echipei.

Spam blocat