Cum obținem stafide din struguri?

Cum obținem stafide din struguri? Cum obținem stafide din struguri? stafide aurii 200g 312 600x600

Cum obținem stafide din struguri? Stafidele sunt nişte struguri mici, foarte dulci, care au fost uscaţi cu atenţie la lumina soarelui. Nu se pot produce în multe regiuni ale lumii, din cauză că atunci când strugurii sunt copţi, au nevoie de multe săptămâni de temperaturi ridicate, fără ploi, pentru ca fructele să se poată usca.

Cum obținem stafide din struguri? Zonele care au acest climat sunt pe lângă Marea Mediterană, în părţi ale Spaniei şi Greciei şi zone din Asia Mică şi din sudul Australiei.

Cum obținem stafide din struguri? Cum obținem stafide din struguri? blankLocul ideal pentru producţia stafidelor şi principalul furnizor al lumii este în California, pe văile San Joaquin şi Sacramento. În anotimpul uscat, din august şi până în noiembrie, temperaturile sunt ridicate şi e secetă, în timp ce munţii din apropiere oferă apa necesară irigării, atunci când fructele sunt în creştere.

Cum obținem stafide din struguri? În California, strugurii se coc în august. Ei sunt tăiaţi din viţa de vie şi, timp de două sau trei săptămâni, stau în lăzi, între rândurile plantei. Apoi, se pun în cutii şi se mai lasă la uscat. Apoi, sunt duşi la unitatea de ambalare.

 

Spam blocat