Astrolog Dumitrana: Eclipsa de Soare in Leu din 11 august, ora 12:58

Eclipsa de Soare in Leu din 11 august Astrolog Dumitrana: Eclipsa de Soare in Leu din 11 august, ora 12:58 eclipsa soare leu 800x450

Mesajul pe care il aduce Eclipsa de Soare in Leu, este sa incercati sa va bucurati de viata, sa descoperiti ce va aduce bucurie si va face fericiti , sa aveti putere sa renuntati la ceea ce nu va reprezinta fiinta si va predispune la suferinta si sacrificiu permanent.
Ar trebui sa va intrebati acum, dragii mei , care sunt ocupatiile, hobby-urile, care va fac sa traiti, sa fiti vii, nu numai sa existati, sa luptati pentru fericirea voastra, daca sufletul vostru este trist, nefericit, nu mai puteti aprecia viata care este un dar divin siI implicit nu mai puteti sa-i iubiti pe cei de langa voi.

Aceasta este șansa voastră pentru schimbarea alchimică a întunericului vostru în lumină sau transformarea proverbială a „plumbului în aur”. Mercur retrograd in Leu va cere să va măsurati cu atenție cuvintele și să va asigurati că ele poartă adevărul și lumina ființei voastre.

Eclipsa de Soare in Leu va provoaca sa intelegeti altfel conceptul de realizare , ce folos sa aveti o cariera stralucitoare, daca sufletul vostru este nefericit. Cea mai mare realizare a fiintei umane este implinirea sufleteasca, daca deciziile pe care le-ati luat pana in prezent nu va aduc bucurie, implinire sufleteasca, inseamna ca trebuie sa faceti o schimbare radicala in viata voastra. Este momentul sa credeti mai mult in voi insiva, sa va pretuiti mai mult, sa fiti demni, sa aveti curajul sa luati acele decizii care va ajuta sa pretuiti viata, sa va bucurati de ea.

Materialul complet aici. 

Spam blocat