BAC 2020. Subiectele de la română și ce spun elevii

La profilul uman, elevii au primit următoarele subiecte:

SUBIECTE Bacalaureat 2020, Limba Română. Watermark
SUBIECTE Bacalaureat 2020, Limba Română. Watermark

Potrivit unor postări apărute pe rețelele de socializare, de la elevii care au participat la proba de limba și literatura română, de la Bacalaureat 2020, la profilul real, unul dintre subiecte a fost “Particularitățile unei opere dintr-un text dramatic, Comedia realistă, de moravuri”.

La profilul uman, absolvenții de liceu au primit ca subiect “Particularitățile de caracterizare a unui personaj dintr-un text dramatic, Comedia realistă de moravuri”.

Potrivit calendarului BAC 2020, absolvenții claselor a XII-a și XIII-a susțin, luni, prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2020, când le sunt evaluate cunoștiințele despre limba și literatura română.

Accesul candidaţilor în centrul de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30. Accesul candidaţilor în săli este permis pe baza actului de identitate, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei.

Elevii aflați în izolare, elevii confirmați pozitiv cu  și cei cu diferite afecțiuni cronice care au un risc crescut de infecție și de a dezvolta complicații asociate infecției COVID-19 susțin probele examenului național de Bacalaureat 2020 într-o sesiune specială.