Bilete de tratament balnear. Cum se obțin aceste tichete

Bilete de tratament balnear balnear. Cum se obțin aceste tichete. Bilete de tratament balnear. Cum se obțin aceste tichete tratament balnear

Bilete de tratament balnear balnear. Cum se obțin aceste tichete. Acordarea prestațiilor privind tratamentul balnear se face prin atribuirea de bilete de tratament solicitanților îndreptățiți, în limita numărului de locuri asigurate în unitățile de tratament din proprietatea CNPP, precum și a numărului de locuri contractate cu alte unități de profil și a sumelor alocate pentru această prestație prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat, anunță ministerul muncii.

Astfel, Guvernul a stabilit că din suma de 344.237.000 lei, prevăzută în Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018 cu această destinație, vor fi asigurate maximum 204.416 bilete, din care maximum 59.527 de locuri asigurate prin unitățile proprii ale CNPP.

Bilete de tratament balnear balnear. Cum se obțin aceste tichete. Biletele vor fi repartizate pe maximum 19 serii, durata unui sejur fiind de 16 zile, pentru un tratament balnear de 12 zile.

Sunt vizați, în principal, pensionarii și asigurații sistemului public de pensii, însă un procent de maximum 15% din numărul total al biletelor va fi acordat, gratuit, beneficiarilor unor legi speciale cu caracter reparatoriu, precum şi celor asigurați pentru accidente de muncă şi boli profesionale.

Bilete de tratament balnear balnear. Cum se obțin aceste tichete. Numărul de locuri contractate va fi anunțat după finalizarea procedurilor de licitație publică, care se va derula cu respectarea prevederilor Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice, și va fi anunțat prin postarea pe Portalul CNPP.

Spam blocat