google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Cum arată satul ştrumfilor din Spania cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Cum arată satul ştrumfilor din Spania

Galerie Foto

Acum sute de ani, căsuţele mici din Juzcar, Spania, erau vopsite în alb şi parcă banale. Ele au fost aduse la viaţă odată cu un proiect de cinema.

Juzcar se află în apropiere de Malaga, în provincia spaniolă Andalusia. Sute de ani căsuţele de aici au fost albe, fără o pată anume de culoare. În Juzcar, care se întinde pe o suprafaţă de 33 km pătraţi, sunt 220 de locuitori. În fiecare an mai treceau pe acolo câteva sute de turişti.

Astăzi, locul este unul aparte, o atracţie frumoasă, graţie renovării oraşului din 2011. Pentru proiectul lor The Smurfs, cei de la Sony Pictures s-au gândit că o renovare a satului pe măsura producţiei de care se ocupau. Căsuţele au fost vopsite în culoarea albastră pentru a se potrivi cu subiectul, şi curând a devenit un loc cunoscut şi căutat de turişti.

La început rezidenţii au fost sceptici, dar mai apoi au realizat că este un pas înainte pentru comunitatea lor. Cei din Juzcar organizează tot felul de evenimente tematice, sunt o destinaţie unică şi cu 80.000 de turişti pe an.

 

Spam blocat