Aplicatia care deschide usa de la hotel

Oaspetii unui hotel își vor putea folosi smartphone-ul ca pe o cheie, cu ajutorul unei aplicații.

„Ne dorim ca prin aceste inovații sa preîntâmpinăm nevoile clienților noștri cu produse noi și sisteme ce contribuie la îmbunătățirea stilului lor de viață aflat într-o continuă schimbare. Grație parteneriatului cu Interel, tehnologia Dialock propune hotelierilor o aplicație cu numeroase avantaje și beneficii, care reduce investiția și costurile de operare, sporește confortul clienților, dar și maximizează condițiile de securitate, o cerință tot mai des întâlnită în piață și care pentru România va însemna alinierea la standardele internaționale”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

Cooperarea dintre Häfele și Interel aduce noi perspective în automatizarea activității din hoteluri, iar Dialock oferă o gestionare simplă și coordonată a drepturilor de acces ale oaspeților, angajaților sau personalului din exterior cu un consum redus de energie și respectarea celor mai exigente norme de securitate.

Tradiționala cheie metalică devine astfel, o cheie fiabilă, digitală ce permite utilizatorilor de smartphone să acceseze diverse servicii prin intermediul unei aplicații disponibile pe telefoanele mobile și tablete. De la rezervarea camerei de hotel, cazarea, accesul în zona SPA sau în restaurant, până la efectuarea plăților, toate acestea pot fi realizate printr-o simplă atingere a smartphone-ului, acesta devenind o cheie sigură

Spam blocat