Nu mai aruncați pliculețele de ceai

Nu mai aruncați pliculețele de ceai. Fiecare ceai ajută la eliminarea iritaţiilor şi prevenirea inflamaţiilor. Punguţele de ceai utilizate ameliorează arsurile, ciupiturile, edemele de pe piele, herpesul.

Combaterea ceacănelor şi a pungilor de sub ochi – Ceaiul (în special cel verde) este cunoscut pentru proprietăţile sale eficiente de calmare. Pentru ameliorarea cearcănelor şi a pungilor de sub ochi, se aplică pentru 15 minute pe pleoape pliculeţe de ceai umezite şi răcite. Efectele vor fi miraculoase.

Pliculeţele de ceai utilizate pot fi folosite la gătit – La prepararea orezului, o punguţă de ceai de iasomie sau museţel adăugată în apă va oferi noi gusturi interesante. De asemenea, o metodă mai puţin cunoscută este marinarea cărnii în ceai înainte de a fi gătită.

Punguţele de ceai sunt un inamic al mirosului neplăcut. După gătit, pentru a îndepărta mirosul de mâncare de pe mâini, puteţi freca între palme pliculeţe folosite de ceai. Ceaiul verde ajută la combaterea respiraţiei urât mirositoare, iar punguţele utilizate elimină mirosul neplăcut al pantofilor.