Marte in Gemeni. Cum ne influentează acest tranzit?

Marte in Gemeni este dornic de comunicare, curios, dar poate fi nelinistit si nestatornic, aduce o nevoie de varietate si schimbare. În consecință, puteți constata că aveți o nevoie înnăscută de a cunoaște cât mai mult posibil despre lumea din jurul vostru.
Marte în Gemeni este despre activarea mai multor alegeri sau solutii – mai multe de făcut, mai multe moduri de mișcare, mai multe idei. In acest caz intuitia poate juca un rol salvator, sa alegeti din multitudinea de idei si solutii pe cea corecta. Unele eforturi si actiuni se pot dovedi nerealiste si nu vor conduce la rezultatele dorite. Alte eforturi vor declanșa ceva substanțial.

In aceasta perioada veti dori mai mult ca altadata sa socializati cu ceilalti, sa fiti la curent cu toate stirile, zvonurile, barfele, dar va poate lipsi perseverenta si sistematizarea informatiei, puteti sa riscati sa acumulati informatii la nivel superficial, daca nu va lasati ghidati de constiinta superioara, trebuie sa faceti diferenta intre ce este cu adevarat valoros si ce este balast.

Nevoia de varietate va poate impinge sa faceti mai multe lucruri in acelasi timp, dar trebuie să evitati împrăștierea energiilor mentale, pentru ca altfel nu veti avea rezultatele pe care le doriti.
Uneori, această iubire a informațiilor se poate extinde in bârfe, stiri, zvonuri, informatii care va distrag atentia de la scopul existentei. S-ar putea să aveți o slăbiciune pentru scandaluri si contradictii inutile. Va place să știți ce se întâmplă în viețile altor oameni. Acest lucru nu ar fi rau atat timp cat va ajuta sa va imbogatiti cunoasterea si acest lucru poate fi benefic daca ceea ce i se intampla altuia risca sa vi se intample si voua, dar judecarea subiectiva a unei persoane, barfa, poate lucra, acum, impotriva voastra. Este important acum sa fiti mai discreti, sa aveti grija cui va confesati. Aceste imprudente prin confesiuni sau indiscretii va pot costa mai tarziu.

Mai multe pe dumitrana-astrolog.ro.