FELICITĂRI și MESAJE de 8 MARTIE

FELICITĂRI și MESAJE de 8 MARTIE. Ziua de 8 Martie este cunoscută ca fiind Ziua Femeii, astfel că mamele sunt în centrul atenției, de aceeas multe dintre urări sunt personalizate ca pentru mame. Destiut.com vă propune câteva idei de MESAJE DE 8 MARTIE CARE SĂ FIE SCRISE PE FELICITĂRI!

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

FELICITĂRI și MESAJE de 8 MARTIE. „Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru mine tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

FELICITĂRI și MESAJE de 8 MARTIE. „Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

FELICITĂRI și MESAJE de 8 MARTIE. „Draga mea mămică, o primăvară caldă să fie în sufletul tău! Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag ….”

FELICITĂRI și MESAJE de 8 MARTIE. „Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea MĂMICĂ!