google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Nu vă lăsaţi păcăliţi de „specialiştii” în spiritism şi clarviziune cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Nu vă lăsaţi păcăliţi de „specialiştii” în spiritism şi clarviziune

Nu vă lăsaţi păcăliţi de „specialiştii” în spiritism şi clarviziune. O escrocherie referitoare la spiritism sau clarviziune poate ajunge la dumneavoastră prin diferite căi: prin poştă, e-mail, apel telefonic sau personal. De regulă, un presupus clarvăzător va pretinde că ştie cu ce necazuri vă confruntaţi şi vă va oferi o soluţie – contra unui onorariu. Această „soluţie” poate consta în numere câştigătoare la loterie, o incantaţie pentru noroc sau îndepărtarea unui blestem sau farmec. De asemenea, aceşti şarlatani pot încerca să vă convingă să cumpăraţi „secrete pentru sănătate” sau alte planuri şi „descoperiri” despre care aceştia pretind că vă vor schimba cursul vieţii pentru totdeauna.

Escrocii obţin câştiguri taxându-vă costuri pentru talismane norocoase sau secrete de sănătate trimiţându-vă în schimb un articol nevaloros – sau chiar nimic. Înşelătoriile referitoare la spiritism pot fi folosite, de asemenea, pentru escrocherii prin loterie.

Dacă un aşa zis specialist în spiritism vă oferă o listă de numere de loterie norocoase, să nu fiţi surprins dacă în scurt timp veţi primi o scrisoare anunţându-vă că tocmai aţi câştigat un premiu la o loterie de care nu aţi auzit niciodată şi nici nu vă amintiţi să vă fi înscris.

Nu vă lăsaţi păcălit de două ori.

Aşa zişii specialiştii în spiritism sau clarviziune pot încerca să vă convingă că sunt competenţi spunându-vă ceva despre voi înşivă. Dacă ceea ce vă spun este vag şi general poate la fel de bine să fie valabil pentru oricine altcineva.

Reţineţi 
Excrocheriile referitoare la spiritism şi clarviziune se bazează pe curiozitatea dumneavoastră.

Atenţie 
Niciodată nu trimiteţi bani sau date despre cardul de credit sau contul online niciunui necunoscut sau unei persoane în care nu aveţi încredere. Dacă oferta a venit prin intermediul unui e-mail nu răspundeţi e-mailului şi nu încercaţi să vă dezabonaţi. Acest lucru va confirma escrocilor că adresa de e-mail este activă.

Spam blocat