Luna Nouă în Taur din 15 mai. Schimbări importante

Luna Nouă în Taur din 15 mai Luna Nouă în Taur din 15 mai. Schimbări importante luna noua in taur

Luna Nouă în Taur din 15 mai. Schimbări importante. În 15 mai nu numai că există o Lună Nouă în Taur, dar, Uranus, cunoscut ca cea mai dinamică si surprinzătoare planetă, intră în Taur în aceeași zi si va declansa schimbari majore si neasteptate in privinta valorii castigurilor si a modalitatilor de castig pana in 2026.

Este un moment important pentru a da naștere unor noi fundații care să reflecte adevăratele voastre valori. Pentru a face acest lucru, trebuie să meditati dacă viața voastră reflectă cu adevărat dorintele sufletului vostru. Toate bogățiile vin în cele din urmă din interior, așa că faceți tot ce este mai benefic pentru a vă dezvolta compasiunea si generozitatea fata de cei defavorizati de soarta. Generozitatea voastra si luminarea mintii vor alimenta succesul material , vor aduce mai multa abundenta si prosperitate in viata voastra in viitor.

Luna Noua in Taur aduce valuri noi și neașteptate de bogăție în formă tangibilă pentru a va ajuta să va indepliniti scopurile si visele:
Extindeți-vă mintea pentru a vedea bogăția în alte moduri.
Fiti pregatiti pentru schimbarea sistemului de valori in care ati crezut pana acum .
Eliberați-vă de tot ceea ce vă împiedică capacitatea de a vindeca, de a construi sau de a crea.
Recunoasteti sănătatea ca prima bogăție a vietii voastre si multumiti Divinitatii.

Mai multe pe dumitrana-astrolog.ro.

Spam blocat