google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Luna plină în Capricorn, 27 iunie 2018, drumul spre maturizare cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Luna plină în Capricorn, 27 iunie 2018, drumul spre maturizare

Luna plină în Capricorn, drumul spre maturizare. Luna Plină din Capricorn de pe 27 iunie 2018 mai este cunoscută și luna căpșună, deoarece marchează momentul în care sunt coapte căpșunile sălbatice.

Ce înseamnă această lună în Capricorn?
Veți simți mai multă tensiune și acest lucru este din cauză că soarele este situat în partea opusă racului, care aparține Lunii și ține de emoții și instincte. Vom simți câteva dezechilibre în relațiile și întâlnirile pe care le vom avea.

Semnul caprei nu este deloc confortabil pe lună plină, însă nu este nici cel mai rău lucru. Influența lui Saturn ne dă o diciplină cosmică și ne învață cum să ne stăpânim și controlăm emoțiile. Ne ajută să ne stabilim obiective și ar fi bine să nu luăm lucrurile personal. Luna plină ne ajută să avem un sentiment mai bun și să ne simțim în siguranță.
Vom avea parte de autodisciplină și vom învăța să facem lucrurile ca un adult.

Cum vor fi influențate zodiile pe lună plină în Capricorn?

Capricorn
Întâlniți mai multe persoane sensibile care vin să plângă pe umărul vostru. În loc să vă întrebați de ce sunt toți așa de sensibili, mai bine vă întrebați cum să fiți ca ei.

Vărsător
Cine are timp de iubire, când tu ești ocupat să salvezi lumea? Nimeni nu pune la îndoială motivele tale umanitare, dar concentrează-ți atenția asupra ta. Este nevoie să te vindeci pe tine mai întâi.

Pești
Unii cred că visarea este o pierdere de timp. Vă place să vă scufundați în cele mai adânci vise, dar este important să mai luați și o gură de aer. Această lună plină vă încurajează să vă vindecați și să vă ocupați cu mai multă atenție de lucrurile personale.

Berbec
Indiferent de starea pe care o aveți, cei din jur vă simt, așa că nu îi puteți minți. Această lună plină vine să ajute să vă concentrați mai mult pe lucruile personale, dacă vreți ca ceilalți să vă ia în serios.

Taur
Vă place să aveți dreptateși urâți când ideile vă sunt criticate. Nu contează în final a cui este ideea, ci contează cum va fi pusă în aplicare. Această lună plină vă cere să aveți o abordare mai detașabilă și să vă rezolvați probleme personale.

Gemeni
Această lună plină îți arată că trebuie să dezvolți o mai mare încredere în tine. Cel mai bine dacă vrei să obții ceva cu adevărat, ar trebui să discuți cu persoana potrivită.

Rac
Nu cereți prea mult. Tot ce vrei este ca sentimentele tale să fie recunoscute de alții. Utilizați această lună plină ca o lecție de încredere și obiectivitate.

Leu
Timiditatea și nesiguranța nu sunt trăsături asociate de obicei cu voi. Ești cu adevărat lider înnăscut? Ar trebui să profitați de această lună plină și să vă concentrați asupra propriei munci.

Fecioară
Pe această lună plină ar trebui să înveți să spui nu ca să reușești să te concentrezi asupra a ceea ce ai de făcut și să ai spațiul de privat.

Balanță
Preocuparea de a-i face pe cei din jurul tău să se simtă bine sunt secretele succesului tău. Această lună plină vă ajută să vă focusați mai mult asupra nevoilor voastre, dacă până acum nu ați reușit să faceți acest lucru.

Scorpion
Există foarte puține lucruri care să te facă să te schimbi. Această lună plinăvă încurajează să priviți dincolo de situația voastră.

Săgetător
Încrederea în sine este cel mai mare atu, dar ar trebui să fie cu limită pentru că s-ar putea transforma într-un viciu. Această lună plină te ajută să-ți dai seama că poți ajunge unde vrei și dacă mai faci câte un compromis atunci când e cazul.

Spam blocat