Luna Plină în Taur, 24 octombrie

ASTROLOG DUMITRANA. Fiecare Luna Plina va ofera ocazia de a reexamina ceea ce ati facut in trecut. Pe Luna Plina in Taur va puteti concentra în mod special pe gândirea profundă despre bani și dragoste, va face mai atenti la ceea ce ati putea pierde, accentuandu-va dorinta de a pastra ceea ce aveti intr-un mod aproape violent. Dar astazi incercarea de a tine cu forta un bun sau o persoana va poate conduce la esecuri si pierderi(de persoane, bunuri, incredere, faima sau bani) vedeti conjunctia Luna-Uranus retrograd in Taur pe domeniul penitentei. Aceasta conjunctie va avertizeaza ca, orice bagaj emoțional(nemultumiri, tristete, posesivitate, gelozie, ) pe care nu l-ați eliberat încă este posibil să apară în corp prin simptome fizice, cum ar fi digestia slabă, probleme de somn, durere, creștere în greutate.
Venus, guvernatoarea Lunii, este retrograda in Scorpion si se opune lui Uranus retrograd in Taur, aspect care va provoaca sa priviti in interiorul vostru si sa curatati si eliberati toate sentimentele negative. Trebuie sa lasati in urma prejudecati si tipare de gandire invechite si sa faceti loc pentru noi perspective.De asemenea, trebuie sa deveniti mai constienti de obiceiurile care va impiedica sa evoluati.

Aspectele astrale: conjunctia Luna-Uranus retrograd, si opozitiile Uranus retrograd in Taur-Venus retrograd in Scorpion si respectiv, Uranus retrograd in Taur-Soarele in Scorpion aduc o deschidere catre trecut, un fel de anestezie astrala, un fel de hipnoza. Nostalgiile trecutului pot fi tentatii de care puteti fi prinsi in aceasta perioada , se produce un fel de trezire sufleteasca, un fel de intoarcere catre interior.
Este un moment de trezire, care uneori se poate produce intr-un mod neasteptat , bulversant, in urma unor evenimente, alteori se poate produce in urma constientizarii dimensiunii spirituale a existentei. Tot ce apare acum are o consecinta karmica fie din aceasta viata fie din vietile trecute.

Cu NN in Leu, Universul va cere sa iubiti, sa fiti lumina, sa straluciti, sa va puneti in aplicare inzestrarile native, sa va reconectati cu copilul interior, dar nu puteti face toate acestea, in viitor, daca nu renasteti astazi intr-o forma noua.
Daca astazi, nu incercati sa va eliberati de prejudecati, tipare limitate de gandire, gelozie, posesivitate, furie, ura, resentimente, tristete, nu puteti sa captati energiile binefacatoare aduse de Jupiter in Sagetator, care intra in domiciliu la inceputul lunii noiembrie.

Mai multe pe ASTROLOG DUMITRANA.