google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Luna roz în scorpion: transformare și renaștere cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Luna roz în scorpion: transformare și renaștere

Luna roz în scorpion are loc duminică, 29 aprilie 2018. Este exact momentul în care are loc curățenia de primăvară. Scorpionul este despre transformare, renaștere și despre moarte ca un nou început.

Luna plină roz este o perioadă de iluminare. Acest fenomen vă ajută să începeți un nou capitol din viață. Pentru a îndeplini acest ritual aveți nevoie de salvie, o brichetă, o cadă, un spațiu de meditație.

Curățati-vă spațiul personal. Asigurați-vă că este vorba despre spațiul vostru personal. Luați-vă un moment de liniște, de singurătate, opriți-vă telefonul și utilizați fum de salvie.

Faceți o baie de curățare. Folosiți sare de baie care să vă purifice corpul, stați relaxat cel puțin 15 minute în cadă, timp în care să meditați și să vă eliberați de gândurile negre.

Meditați la puterea vindecătoare a șarpelui, care de altfel este folosit și în medicină. Șerpii renunță constant la vechea lor piele și se regenerează, la fel cum ar trebui să faceți și voi.

Spam blocat