google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria. Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria

Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria. Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria. Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria! O zi onomastica frumoasa!

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa! La multi ani de Sf. Maria

De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. MariaMesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!La multi ani de ziua numelui!

Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria. Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria. Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La multi ani cu ocazia onomasticii

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani de ziua ta!

Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. MariaMesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului La multi ani!

La mulţi ani Maria! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria. Mesaje de Sfânta Maria. Urări şi felicitări de Sf. Maria. Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea!

Pentru că eşti o persoană atat de bună, de drăguţă şi de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îţi călăuzească paşii şi să îţi lumineze calea în viaţă.

Spam blocat