Metrorex anunța programul între 30 Noiembrie -3 Decembrie

Metrorex anunța programul între 30 Noiembrie Metrorex anunța programul între 30 Noiembrie -3 Decembrie F79105C8 FA98 48CC 8B41 E0532BD22B2E 746x600Metrorex sărbătorește Ziua României alături de călătorii săi și anunță programul de circulație a trenurilor de metrou în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2017.

Trenurile vor circula în această perioadă conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naționale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice Sărbătorilor de Iarnă dar și să meargă să admire decorațiunile care înfrumusețează capitala în această perioadă, Metrorex va introduce trenuri suplimentare. Astfel, în funcție de fluxul de călători, intervalul de succedare a trenurilor se poate modifica.

  1. Ziua României este un prilej pentru promovarea valorilor românești. Cu această ocazie, personalul Metrorex îndeamnă călătorii să prețuiască mărcile românești și să poarte cu mândrie portul tradițional românesc.

Spam blocat