google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 O nouă rută către destinații de vacanță inedite pentru români cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

O nouă rută către destinații de vacanță inedite pentru români

Lisabona, revelația sezonului estival 2017, devine mai accesibilă pentru turiștii români. Cea mai sigură companie aeriană din Vestul Europei, Tap Portugal, a revenit din iulie în România, cu zboruri directe pe ruta Lisabona – Bucureşti și estimează că va transporta, până la finalul anului, 70.000 de pasageri. Odată cu relansarea rutei Lisabona – București – Lisabona, turiștii români vor beneficia de legături foarte bune cu zone turistice unde până acum ajungeau foarte greu. În prezent, aproape 3.500 de turiști români ajung în fiecare lună în Portugalia.

 

Vor fi șase zboruri pe săptămână spre Lisabona. Aeronavele Airbus, de tip A319 și A320, dedicate operarii rutei, vor pleca de pe  Aeroportul Internațional Henri Coandă în zilele de luni, miercuri, joi, sâmbătă și duminică, la ora 7:00. În zilele de vineri, zborurile București – Lisabona au loc la ora 17:30.

Legături mai bune pentru turiștii români

Odată cu relansarea rutei Lisabona – București – Lisabona, turiștii români vor beneficia de legături foarte bune spre zone turistice deosebite. Este vorba de conexiuni spre Madeira sau Azore, două destinații portugheze din Oceanul Atlantic, extrem de pitorești. De asemenea, zboruri TAP vor deservi si Gran Canaria. Via Lisabona, TAP Portugal acoperă rute și spre 11 destinatii din Spania, precum Asturias, Sevilla, Bilbao, La Coruna și Vigo si, bineinteles, catre toate destinatiile importante portugheze, precum Porto, Faro, Funchal, Porto Santo, Ponta Delgada si Terceira.

TAP Portugal are zboruri proprii către 10 orase din Brazilia si destinatii in Africa precum Capul Verde, Sao Tome & Principe, Mozambic, Senegal, Ghana, Togo, Angola și Coasta de Fildes, destinații inedite, mai puțin cunoscute românilor, unde se va putea ajunge de acum mult mai ușor. De asemenea, operează spre ambele aeroporturi importante din New York (JFK și Newark), spre Miami, Boston si din iunie anul acesta, catre Toronto. În plus, este singura companie de linie ce ofera 3 destinatii din România catre Maroc: Casablanca, Marrakech si Tanger.

Dacă Lisabona sau Porto nu sunt destinația finală, pasagerii care au, de exemplu, destinații din America de Nord, către Boston, New York, Miami sau Toronto, pot beneficia de programul Portugal Stopover, adică pot intrerupe calatoria si pot petrece pana la 3 zile în Lisabona sau Porto, fără costuri suplimentare. Din vara anului trecut, 53 de mii de turiști au beneficiat de acest program și se așteaptă la o creștere semnificativă.

Spam blocat