Pegas dublează reducerea pentru achiziționarea unei biciclete oferită de Primăria Capitalei

Pegas dublează reducerea pentru achiziționarea unei biciclete oferită de Primăria Capitalei. Pentru a veni în întâmpinarea bucureștenilor care au luat cu asalt Primăria Capitalei și pentru a beneficia de voucherul de reducere de 500 lei, Atelierele Pegas au în desfășurare o campanie dereducere de preț astfel încât câți mai mulți iubitori ai mersului pe bicicletă să beneficieze de discount, scrie sportm.ro.

Pentru cei care vor să-și achiziționeze o bicicletă nouă, Pegas oferă mai multe variante de discount. Prima însumează un discount de 500 lei în plus celor care au deja voucher achiziționat de la Primăria Capitalei, doar la bicicletele ce depășesc 1498 lei. A doua variantă este un discount de 200 lei pe lângă voucherul oferit de primărie la toate modelele noastre de biciclete peste 699 lei.

Pegas dublează reducerea pentru achiziționarea unei biciclete oferită de Primăria Capitalei A treia variantă de discount pregătită de Pegas este un cod de reducere de 500 lei chiar dacă nu ai voucher oferit de primărie pentru toate bicicletele care depășesc 1498 lei sau un cod de reducerede 200 lei, tot pentru cei fără voucher validat de Primăria Capitalei, pentru orice bicicletă din stocul nostru care valorează peste 699 lei.

“Trăim într-o capitală sufocată de mașini, așadar ne dorim ca orașul să devină mai verde. Salutăm decizia Primăriei Capitalei de a facilita bucureștenilor un discount pentru achiziționarea de biciclete, dar totodată subliniem și importanța creării de infrastructură pentru bicicliștii bucureșteni. De aceea, ne alăturăm demersului primăriei cu un discount suplimentar în speranța că un număr mai mare de bicicliști bucureșteni vor putea convinge municipalitatea de prioritizarea proiectelor privind pistele de bicicletă,” explică Andrei Botescu, co-fondatorAtelierele Pegas, campania pe care o desfășurăm în prezent.

Continuarea pe sportm.ro.