Peste 100 de destinații din toată lumea reduse cu până la 40%

Galerie Foto

AIR FRANCE și KLM lansează campania promoțională de toamnă, cu reduceri la biletele de avion de până la 40%. Pasagerii AIR FRANCE KLM vor putea alege dintr-o listă extinsă de destinații din aproape toată lumea, cu peste 100 de destinații intercontinentale dar și destinații europene. Campania promoțională este valabilă până pe 10 septembrie, cu prețuri speciale pentru destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Cel mai mic preț: 408 euro spre Delhi și 439 euro spre Beijing și Shanghai

Călătorii curioși să exploreze Asia își pot achiziționa bilete pentru Beijing și Shanghai cu prețuri începând de la 439 euro, Mumbai de la 479 euro, Bangkok de la 539 euro și Hong Kong de la 569, zboruri dus-întors. Pentru turiștii care își doresc să descopere unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus în vânzare bilete spre Singapore de la 529 euro de persoană, dus-întors.

Africa se află în ofertă cu bilete de avion începând de la 489 euro pentru Johannesburg, 579 euro pentru Nairobi, Cape Town de la 669 euro, iar prețurile pentru Zanzibar pornesc de la 699 euro, zbor dus-întors.

Pasionații de călătorii care vor să ajungă în Brazilia, au la dispoziție bilete începând de la 499 euro de persoană, dus-întors, în Sao Paulo și Rio de Janeiro, incluzând o reducere de  -30% față de prețul normal al biletului.

Pentru o experiență de călătorie în locuri exotice cu plaje paradisiace, pasagerii AIR FRANCE pot profita de ofertele către Punta Cana de la 619 euro, Martinique și Saint Martin de la 659 euro, Pointe-à-Pitre de la 719 euro, zboruri dus-întors.

Destinațiile nord-americane așteaptă să fie explorate cu prețuri de la 485 euro pentru Miami, 529 euro pentru New York, 619 euro la Boston, 609 euro la Detroit, 639 euro la Los Angeles si multe alte orase.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibila până pe 10 septembrie 2018, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 iunie 2019. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Acestea sunt diponibile pe www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agentiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

Spam blocat