google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Plaja apărută în mod miraculos

Plaja apărută în mod miraculos

Plaja apărută în mod miraculos Plaja apărută în mod miraculos plaja 800x600

Plaja apărută în mod miraculos. Plaja Dooagh de pe Insula Achill, Irlanda, a dispărut, după o serie de furtuni puternice în 1984. Însă ea a reapărut acum în mod miraculos, după 33 de ani, scrie cotidianul britanic „The Guardian”.

În urmă cu aproximativ 30 de ani, satul Dooagh şi-a pierdut plaja frumoasă cu nisip fin, după o serie de furtuni care au lăsat în urmă doar stânci și pietricele. Acum câteva săptămâni, în week-endul de Paşte, mareea a adus cu ea sute de tone de nisip galben, reconstituind fosta plajă lungă de 300 de metri. Sean Molloy, responsabilul turismului de pe Insula Achill, a declarat pentru „The Guardian” că populația locală este încântată de reapariţia plajei.
Alan Gielty, proprietarul unui restaurant, afirmă că noua plajă a atras un nou val de turişti. „Avem un sat mic şi frumos, dar este formidabil să poţi admira această plajă minunată în loc să vezi doar pietre”, a spus el. „Pe măsură ce oamenii au auzit de această plajă, am avut tot mai mulți vizitatori”, a mai adăugat dl.Gielty.

Spam blocat