Prima păpușă cu dimensiuni reale, Lammily, se vinde în România

Prima păpușă cu dimensiuni reale se vinde în România Prima păpușă cu dimensiuni reale, Lammily, se vinde în România papusa lammily 428x600

Prima păpușă cu dimensiuni reale, Lammily, se vinde în România. Lammily este prima păpușă care aduce în atenția tuturor nevoia de normal și de acceptare a corpului uman așa cum este el, cu toate schimbările care intervin pe parcursul vieții și pe care uneori le acceptăm foarte greu sau deloc.

Păpușa Lammily reprezintă acea fată normală, cu dimensiuni medii ale corpului, care accepta schimbările pubertății și eventualele semne pe care le poate avea pe corp pe parcursul vieții sale: vânătăi, cicatrici, vergeturi, celulită sau pete.

Rolul păpușii este educativ. Observând prin joc și descoperire schimbările corpului uman, preferabil cu explicatiile unui adult, copilul va accepta mai ușor ideea unei transformări, a unor mici incidente. Când va roși sau va avea o vânătaie, copilul își va aminti episodul cu păpușa, iar prin comparație, va întelege că este ceva normal.

 

Proiectul Lammily aparține lui Nickolay Lamm și s-a dovedit a fi un succes încă de la lansarea conceptului, din 2014. Intenția lui Nickolay a fost de a arăta ca și normalul este frumos.

Păpușă poate fi cumpărată de aici. 

Spam blocat