google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Românii au talent 2018. Cine este marele câștigător cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Românii au talent 2018. Cine este marele câștigător

Românii au talent 2018. Cine este marele câștigător. Sezonul 8 „Romanii au talent” s-a incheiat cu o editie plina de emotii, in care telespectatorii au urmarit momente incendiare de canto, break dance, dans contemporan, dans acrobatic si balet, potrivit romaniiautalent.ro.

In Marea Finala au urcat pe scena 11 eroi talentati care au muncit din greu pentru a pune in scena momente spectaculoase, iar publicul a fost cel care a decis marele castigator al anului 2018, precum si castigatorul Premiului de Originalitate.

EMIL RENGLE este marele castigator al Premiului de Originalitate! In fiecare dintre cele 5 Semifinale LIVE juriul a propus cate un candidat, iar inainte de MAREA FINALA telespectatorii au avut la dispozitie o saptamana pentru a-si vota favoritii. In urma voturilor publicului, premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro a ajuns la EMIL RENGLE, in Marea Finala Romanii au talent 2018!

Dupa un drum lung in competitie presarat cu emotie, lacrimi si mult suspans  EMIL RENGLE a plecat acasa cu Marele Premiu de 120 000 de euro si cu titlul de CEL MAI TALENTAT ROMAN al anului 2018! In plus, dansatorul care a impresionat o tara intreaga cu talentul si creativitatea lui, se poate mandri ca este primul concurent din istoria concursului care a castigat marele premiu cu un numar de dans.

Spam blocat