Ce spun liniile din palmă despre tine

Ce spun liniile din palmă despre tine Ce spun liniile din palmă despre tine palme
Galerie Foto

Ce spun liniile din palmă despre tine Ce spun liniile din palmă despre tine palme

Ce spun liniile din palmă despre tine. Una dintre cele mai importante linii din palmă este linia inimii, cunoscută și sub numele de linia iubirii, fiind situată  sub degete. Această linie dictează felul în care îți stăpânești emoțiile, cum îți va merge în căsnicie și felul în care iubești.

Linia din palma stângă este mai sus decât cea din dreapta. Aceste persoană nu consideră că iubirea este un factor important ca să fii fericit cu adevărat în viață. Ei sunt dispuși să stea mai degrabă singuri și să nu se grăbească până nu își găsesc persoana potrivită. Ei sunt atrași de persoane care sunt diferite, chiar de alte naționalități. Sunt persoane cu o încredere mare în sine.

Cele două linii sunt la același nivel. Aceste persoane iau iubirea în serios și preferă relațiile pe termen lung. Sunt persoane răbdătoare pentru care nu contează noțiunea timpului. Luptă pentru relațiile lor.

Linia din palma dreaptă este situată mai sus decât cea din stânga. Sunt persoane cu suflet bătrân. Sunt extrem de înțelepți și au o viziune unică asupra vieții. Ei trăiesc după propriile reguli și nu se încadrează în societatea modernă. Ei se simt bine când găsesc parteneri mai în vârstă decât ei.

 

 

Spam blocat