google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ce spune mersul despre noi cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Ce spune mersul despre noi

Ce spune mersul despre noi. Felul în care mergem spune mai multe despre noi decât ne-am putea imagina sau dori.

Balansul brațelor!

Cunoști cu siguranță genul. E vorba de aceia care balansează brațele în mod exagerat atunci când merg, în așa fel încât, dacă ești în spatele unei astfel de persoane, te atinge cu brațele, din greșeală.

Explicația unui astfel de comportament este simplă: nu face decât să te atenționeze că acela e spațiul lui, pe care ai face bine să nu-l invadezi. Practic, își marchează teritoriul.

O altă posibilitate este aceea că vrea să iasă în evidența, iar corpul sau nu face decât să transmită acest mesaj.

Viteză cu care mergi te da de gol

Dacă obișnuiești să mergi repede, acesta poate fi un semn de agresivitate. Contează mult în ce fel este perceput felul în care mergi. În mod paradoxal, dacă te deplasezi foarte lent, pari o persoană pe care nu se poate pune bază; niciodată nu-ți va fi repartizat un proiect important.

Mersul săltăreț indică tinerețea și fericirea

Dacă sesizezi în mersul cuiva mici salturi sau crezi că merge oarecum săltăreț, e semn sigur de tinerețe, sănătate, vitalitate și fericire.

Este de dorit să fim în preajma acestor persoane, pentru că ne ridică moralul, spiritul și ne ajută să fim mai optimiști.

Pașii mici pot însemna probleme de sănătate

Dacă cineva merge cu pași mari, spunem că se grăbește. Poate fi adevărat, dar la fel de adevărat este că formă fizică a acelui om îi permite să facă pașii de o asemenea amplitudine.

Dacă pașii sunt mici, pot trăda o stare a sănătății proastă, vârstă înaintată sau insecuritatea.

Spam blocat